Fransskola

Här kommer inlägg om fransförlängning. Lite förklaringar och annat smått och gott! Du kan även ställa egna frågor under kommentarer!

Fransar finns i alla möjliga färger, böjder, längder, modeller och tjocklekar!

Ögonfransförlängning är en metod som härstammar från Korea och började ta världen med storm för drygt 10 år sedan. Metoden innebär att en eller flera fransar fästs på en av dina naturliga ögonfransar med hjälp av ett semi-permanent lim. Behandlingen tar mellan 1,5 till 2 timmar.

Flares: hårt ”packade” fransar som ingen borde ha med att göra. Dessa är inget vi använder oss av! (Borde inte du heller) väldigt skadligt för dig/dina fransar då dem är väldigt tjocka och hårda i roten.

Lösögonfransar: den mest använda av dem alla! Denna typen av fransar sätts fast på dina egna fransar med tillhörande lim. Funkar jätte bra då och då! Inget som ser naturligt ut dock och svåra att få till. Men helt ok utseende mässigt.

Singelfransar: klassiska fransar i alla möjliga böjder, tjocklekar och färger! En frans klistras fast på en av dina naturliga fransar. Alltid en på en!

Exempel på lite böjder. Cböjd är den klassiska och mest använda böjden. D böjden används mest av dem som vill ha lite mer böjd, som av en fransböjare tex. Har du väldigt raka fransar så funkar det för det mesta med cböjd och b samt jböjd. Har du böjd i dig själv kan du med fördel välja dböjd.

Olika böjd, tjocklek och längd.

Lite mer ”ovanliga” böjder

Här kan man se skillnaden på en flatlash/platt frans och klassisk singelfrans.

När man pratar ”volymspråk” är allt från 2d uppåt volym.

Lite fler böjder & längder