Lashcouture.se

Kvalitetsutbildningar med max 2 elever åt gången!

Utbildningar med fokus på dig!

För att kunna fokus på just dig erbjuder jag även privatutbildningar. Jag har annars 2 elever per gång. Praktik på modell görs även separat.

Så kallad härdplastutbildning ingår i alla grundutbildningar. Efter avslutad kurs fås ett intyg. Denne är giltigt under 5 år. Du måste enligt lag ha kunskap om cyanoakrylater som finns i limmet vi använder oss av. Det är mycket viktig kunskap som du bör ha!

Efter utbildningen får du ett traineeintyg. Med denne kan du handla av olika återförsäljare som kräver certifikat/intyg/diplom. Du får även elevpriser på produkter från Lashcouture.se 

Du får livslångt support och feedback under hela din resa, vi gör detta tillsammans och du kommer ingå i Lashcouturefamiljen. 

Tänk på att du inte köper ett diplom utan en utbildning! Det är flera tillfällen vi ses och du får även ”gå brevid” allt för att du även ska få servicebiten.

Det ligger i mitt intresse att du lyckas! 

Vi går all in och vi gör det tillsammans!

 

Utbilda dig till fransstylist!

Jag som utbildar heter Laura. Har jobbat med fransar 100% under snart 4 år (-19)

Jag är certiferad handledare inom härdplast och erbjuder  även den utbildningen som behövs för att kunna arbeta med fransförlängning och som  även nagelterapeuter behöver.

Jag utbildar i singel, volym och även megavolym (extrem volym) dessa går även att få som komboutbildningar.

Mer info kommer inom kort.


• Singel

• Volym

• Megavolym 

I alla utbildningarna ingår härdplastutbildning som för övrigt är obligstorisk för dig som vill jobba med fransar.

Härdplastutbildning: pris just nu 1999kr exkl moms.

Härdplastutbildning 

Härdplastutbildning för dig som vill jobba med fransar/naglar. From nu är jag certifierad handledare för sk härdplaster. Utbildningen sker hos mig på salongen men jag kommer gärna till er som företag också. Utbildningen tar ca 5 timmar och du får all nödvändig info du behöver för att börja jobba med fransar/naglar. Användning av kemiska ämnen och produkter förekommer på dem flesta arbetsplatser, vissa ämnen kan orsaka allvarliga skador hos både människor och miljö! Efter utbildningen kommer du att ha tillräcklig information för att jobba med dessa på ett säkert sätt! Efter kursen utdelas intyg på att du genomgått kursen. Pris just nu: 1999kr (exkl moms) Beroende på tid så ingår kaffe/dryck/lättare måltid. Allergier/särskild kost meddelas i samband med bokning. Bokning görs på insta eller fb eller genom laura@laurasbryn.se. Tid: enligt överenskommelse. Denna utbildning kommer att ingå i samtliga fransutbildningar som kommer lite längre fram. #volymfransarmalmö #fransstylistutbildning #volymfransarskåne #fransstylistutbildningskåne #volymfransarlimhamn #härdplastutbildning #härdplastutbildningmalmö #härdplastutbildningmalmöerbjudande #certiferadhandledare #preventmalmö #fransstylistutbildning #fransstylistutbildningskåne #fransstylistutbildningmalmö

Skriv till oss för mer info!

Övning på docka och modell