Lashcouture.se

Kvalitetsutbildningar med max 2 elever åt gången!

Utbildningar med fokus på dig!

För att kunna ha fokus på just dig erbjuder jag även privatutbildningar. Jag har annars 2 elever per gång. Praktik på modell görs även separat.

Så kallad härdplastutbildning ingår i alla grundutbildningar.  I alla mina grundutbildningar är utbildning om cyanokrylater inkluderat! utan den är ingen utbildning komplett! Efter avslutad kurs fås ett intyg. Denne är giltigt under 5 år. Du måste enligt lag ha kunskap om cyanoakrylater som finns i limmet vi använder oss av. Det är mycket viktig kunskap som du bör ha!

Efter utbildningen får du ett traineeintyg. Med denne kan du handla av olika återförsäljare som kräver certifikat/intyg/diplom. Du får även elevpriser på produkter från Lashcouture.se 

Du får livslångt support och feedback under hela din resa, vi gör detta tillsammans och du kommer ingå i Lashcouturefamiljen. 

Tänk på att du inte köper ett diplom utan en utbildning! Det är flera tillfällen vi ses och du får även ”gå brevid” allt för att du även ska få servicebiten.

Det ligger i mitt intresse att du lyckas! 

Vi går all in och vi gör det tillsammans!

 

Prissättning på utbildningarna

Det finns mängder av utbildningar ute i marknaden. Prisskillnaderna är stora! Hur lång utbildningen är varierar också. Oftast är det många elever och en person som lär ut. 

Det finns inga rekommendationer när det gäller dessa typer av utbildningar.

Det ställs inte heller höga krav för att kunna ge ut ett intyg/diplom/certifikat efter avslutad utbildning.

Med andra ord är det en djungel.

Mina utbildningar är utformade på ett sätt som gör det näst intill omöjligt att inte lyckas!

Jag har inte bara arbetat 100% med detta under 4 år (-16)utan lär även ut och kan stolt säga att mina elever inte blir en i mängden. Följ gärna deras resa på @lashcouture_skane på instagram. 

Har du viljan har jag resten! Tidsmässigt har vi flera dagar tillsammmans och du kan även praktisera hos mig utan kostnad i mån av plats och tid.  Modeller ordnar jag alltid! 

Jag tar endast emot 2 elever per gång. 

I en mysig miljö och bra tempo går vi igenom allt steg för steg!

Jag erbjuder dig många fördelar! Du kommer att ingå i en exklusiv ”familj”  Lashcouture-familjen!

Därav min prissättning.

Klicka gärna in dig på utbildningarna för mer info. www.lashcouture.se

Obs att plats/tid/kostnad skiljer sig från olika delar i Sverige. 

Jag har endast hand om utbildningarna i Skåne-regionen.

 

 

 

Grundutbildning singels & volume! Mest populära utbildning! Inga förkunskaper krävs! Pris: 19900kr inkl härdplast och stort startkit! Mer info på: www.lashcouture.se

Utbilda dig till fransstylist!

Jag som utbildar heter Laura. Har jobbat med fransar 100% under snart 4 år (-19)

Jag blev certifierad handledare inom cyanoakrylater (härdplast) samt kemiska risker genom preventoch erbjuder  även den utbildningen som behövs för att kunna arbeta med fransförlängning och som  även nagelterapeuter behöver. Efter utbildning är du certifierad och får ett giltigt intyg på det. (gäller i fem år)

Under 2019 blev jag även utbildad genom Lashcouture.se för att kunna utbilda inom fransförlängning. Jag utbildar i singel, volym och även megavolym (extrem volym) dessa går även att få som komboutbildningar. Finns även vidareutbildningar som kan kombineras.

Alla elever får även 10% rabatt på lashcouture.se!

Jag lägger stort engangemang på dig och din studietid! För mig är det yterst viktigt att du känner dig redo och full av kunskap! Därav den långs utbildningstiden när det gäller utbildningar utan förkunskaper. Du ges möjlighet att även prova på att jobba och ”gå brevid” i salongen! På det sättet lär du dig mer och blir trygg i ditt nya yrke! Du kommer att lyckas! Jag erbjuder dig livslångt support och finns med dig hela vägen!

Hör gärna av dig om du har funderingar!

Ser fram emot att träffa dig!

Laura 

Lashcouture


• Singel

• Volym

• Megavolym 

I alla grundutbildningarna ingår härdplastutbildning som för övrigt är obligstorisk för dig som vill jobba med fransar.

Härdplastutbildning: pris just nu 1999kr exkl moms.

Härdplastutbildning 

Härdplastutbildning för dig som vill jobba med fransar/naglar. From nu är jag certifierad handledare för sk härdplaster. Utbildningen sker hos mig på salongen men jag kommer gärna till er som företag också. Utbildningen tar ca 4 timmar och du får all nödvändig info du behöver för att börja jobba med fransar/naglar. Användning av kemiska ämnen och produkter förekommer på dem flesta arbetsplatser, vissa ämnen kan orsaka allvarliga skador hos både människor och miljö! Efter utbildningen kommer du att ha tillräcklig information för att jobba med dessa på ett säkert sätt! Efter kursen utdelas intyg på att du genomgått kursen. Pris just nu: 2999kr kaffe/dryck/lättare måltid erbjudes. Allergier/särskild kost meddelas i samband med bokning. Bokning görs på insta eller fb eller genom laura@laurasbryn.se. Tid: enligt överenskommelse. Denna utbildning  ingår i alla geundutbildningar. Detta pris gäller om du enbart vill gå härdplastutbildning.

 

#volymfransarmalmö #fransstylistutbildning #volymfransarskåne #fransstylistutbildningskåne #volymfransarlimhamn #härdplastutbildning #härdplastutbildningmalmö #härdplastutbildningmalmöerbjudande #certiferadhandledare #preventmalmö #fransstylistutbildning #fransstylistutbildningskåne #fransstylistutbildningmalmö

Övning på docka och modell