Volymfransar

Välkomna

Till oss på Lauras fransar & bryn! Mitt namn är Laura och jag har mitt lilla ställe i Limhamn! Hos oss kan ni göra fransförlängning, singel/mix/volym, microblading av ögonbryn samt plock/vaxning/styling/färga både ögonbryn, fransar och ta bort oönskat hår i hela ansiktet med hjälp av vax. From februari månad kommer Emma tillbaks, Emma jobbar med singel och mixfransar. Gå gärna in och läs lite om mixfransar under fliken mixfransar, där finns förklaring om vad det innebär. Här är det kunden som kommer först! Tveka inte att höra av dig om du har frågor och funderingar. Bokningar görs helst genom webbsidan, Facebooksidan eller Instagram. Instagram och Facebook uppdateras dagligen med nya bilder. Följ och gilla mer än gärna:)  Välkomna🌹.

Emma tillbaks i salongen from 01/02

Nu erbjuder även hon mixfransar! I och med detta så betyder det att fler tider blir tillgängliga from 01/02 bokningar görs som vanligt på fb, insta, genom webben och laura@laurasbryn.se

Jasmin finns hos oss varje mån och tis. Hon går på stylistlinjen och har sin praktik hos oss! Hon utför trådning av hela ansiktet till elevpriset 100kr • maila/smsa om du vill boka tid hos henne! Obs! Endast mån och tis!

Microblading & fransar

Volymfransar

Volymfransar

Volymfransar

Volymfransar

 • Tom mascaraborste

  Perfekt att ha i väskan! 30:-

 • Fransshampoo

  Mild  och passar till hela ansiktet! Dessa skum doftar underbart fräscht! Finns även i sensitive. Fri från parabener och silikoner. Innehåller ekologisk aloe Vera och jojoba. Den är mild mot din hud men tar ändå bort smink och smuts. 199:-Psst! Denna rengöring är tillverkad i Sverige👍🏼👍🏼👍🏼

 • Eyeliner

  Riktigt svart eyeliner som torkar blixtsnabbt! Går enkelt bort med franschampo. Tillverkad i Sverige!
  100% veganskt
  100% ekologisk 
  Pris: 150kr

Gilla på facebook👍🏼

https://m.facebook.com/laurasåhudvardochbryn/

 För fler bilder och lediga tider. Kopiera länken under bilden!

Följ på insta!

”Scanna” bilden i händelsekameran för att följa 👍🏼

För fler bilder och lediga tider!

Lauras fransar & bryn

🏘 RF Bergsgatan 46

21614

Limhamn

 

🚗 Fri kundparkering finns vid höger sida av salongen (nr16)

 

 

 

📞 0737157480 

✉️ laura@laurasbryn.se

✉️ emma@laurasbryn.se

 

Godkänd för F-skatt och registrerad för moms. Enskild firma. Certifierad inom fransförlängning, singelmetoden samt inom microblading av ögonbryn. Arbetar enbart med produkter köpta/godkända i Sverige.

 

(smsa/maila gärna då jag ej alltid kan svara)

Namn*
E-postadress*
Meddelande*

Välkomna!

Namn*
E-postadress*
Meddelande*